5 eenvoudige technieken voor permanente laserontharing

Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt een hoofdhaar spontaan uit en begint een ander groeiproces.

Een behandeling mag gevoelig zijn, de expertise verschilt betreffende persoon tot vrouw. Dit voelt met alsof persoon betreffende ons elastiekje anti de huid aanslaat of wanneer korte speldenprikjes in uw huid.

Voor niets handleiding Download op deze plaats de handleiding betreffende meeste gestelde vragen en antwoorden over laser ontharen

Hierdoor zal dit haarzakje verhit geraken en verdwijnen. Omdat de GentleMax Pro laser slechts één golflengte licht uitstraalt, wordt het omringende weefsel ook niet aangetast.

Na een verzorging kan zijn het belangrijk het uw huid gedurende een laserperiode betreffende een zonnebrandcrème, minimaal factor 30, juist anti zonlicht te beschermen, het liefst 2 keertje ieder dag. Dit helpt teneinde donkere verkleuring aangaande de huid te bestrijden.

Hierbij zal teneinde hoofdharen in dit gelaat, elders op het lichaam en bijvoorbeeld op huidtransplantaten. De specialist laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling geraken een hoofdharen zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Na een laserimpulsen gaat uw huid, zo nodig, genoeg gekoeld geraken. Tot slot zal uw huid ingesmeerd geraken met ons verzachtende gel die de huid gaat fiksen

Een tijdperk Klik hier tussen een paar definitieve ontharing (elektrisch ontharen) behandelingen wordt echter aldoor hoger. Desalniettemin indien een oorzaak gelegen is in de verstoring betreffende het hormonale evenwicht, mag een overbeharing wederom toenemen. Het betekent het een aanwezige donsharen vrij langzaam dikker en donkerder moeten geraken. Die donsharen kan u met een korte behandeling enkele malen per jaar laten verminderen.

Ons ontharingbehandeling met een laser kan zijn nagenoeg pijnloos. Neem wegens meer informatie aanraking met ons op ofwel idee meteen ons afspraakje in een gratis consult.

 Een duur over de treatment kan zijn afhankelijk van het oppervlak dat behandeld is. Gemiddeld duurt dit ontharen betreffende dit gezicht plusminus ruim 20 minuten, het ontharen met een rug ofwel van allebei de benen neemt plusminus een uur in beslag. Oksel in combinatie betreffende bikinilijn duurt maar een kwartiertje.

“Harsen vind ik te pijnlijk en dit hoofdhaar komt precies zo hard terug. Af en toe groeien de hoofdharen in via het harsen.

Gedurende deze intake zult u dan ook informatie onthalen over de techniek over het apparaat, de opties vanwege dit te ontharen gebied en eventueel een proefflits ondergaan. Een locatie aangaande onze schoonheidssalon vindt u in Heerlen (Limburg).

Over dit algemeen zullen zes tot 8 behandelingen genoeg bestaan een optimaal resultaat. Tijdens een eindcontrole in de kliniek geraken foto's gemaakt die aan uw medisch dossier worden toegevoegd.

Wij houden gaarne rekening betreffende uw eventuele werktijden, ons afspraak een vrijblijvend intakegesprek kan ook ’s avonds en in het weekend.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige technieken voor permanente laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar